Следва

MFW Есен/Зима 2018: Най-доброто от аксесоарите

PFW Есен/Зима 2018: Miu Miu

Емблематична, като винаги, в стила си...
 

Runway преди 6 години

Миуча Прада отново завладява подиума с прекрасна колекция вдъхновена от модата през 50-те и 60-те години. Обсебени от гръндж прическите, които направиха брилиянтен come back, благодарение на креативния клан на Miu Miu, изпадаме в истерия и забелязваме, на хоризонта, нова лятна тенденция. Въпреки фактa, че колекцията е Есен/Зима.

Също така, в част от аутфитите усещаме влиянието от субкултурата рок - за да може цялата атмосфера да бъде още по-красива. Кая Гербер, мощно и суетно "зароби" фешън пистата, превръщайки я в собствен подиум и с това "пъхна" в сянка всичките други модели. Опитваме се, но не може да не обърнем внимание на oversize палтата в различни цветове и разцветки на пепит десена, които с нетърпение чакаме да облечем.  

Модната линия говори сама за себе си и за безупречноста, която тя притежава в нея. И за това, деликатно към нея ще добавим: прекрасни боти, teeny tiny очилца, много кожа, метални аксесоари, ресни, еуфория и... погледнете цялата експанзия на модната фурия, в галерията горе>>>
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.