Супермоделът Кара Делевин с дебютен роман

Супермоделът Кара Делевин с дебютен роман

„Огледалце, огледалце“ засяга теми като идентичността, сексуалността, насилието и ролята на социалните мрежи в съвременния свят...

Кара Делевин е едно от най-разпознаваемите лица в световен мащаб. След дългогодишна работа като модел и посланик на международно признати модни компании като „Шанел“ и „Бърбъри“, през 2012 г. 25-годишната Делевин сменя посоката и прави своите първи стъпки като актриса в екранизацията на „Ана Каренина“ на Джо Райт, последвана от едноименния филм по романа на Джон Грийн „Хартиени градове“ през 2015 г., „Отряд самоубийци“ и „Валериан и градът на хилядите планети“ през 2017 г. – всички отличаващи се с главна роля на младата британка. Последната трансформация на Делевин в кариерен план е насочена към света на литературата.

Дебютният роман на Кара „Огледалце, огледалце“ среща читателите с четирима 16-годишни приятели – Рижи, Роуз, Лио и Наоми. Всички те се оказват в социалната периферия на своето училище по ред причини, докато харизматичният им учител по музика не ги окуражава да сформират своя музикална банда.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.