Следва

Гумени ботуши Versace

High Street Fashion Week – интрото към седмицата на модата в Лондон

Вече е потвърдено, че между 7 и 11 септември, лондонската Oxford Street ще служи за сцена на първата седмица на...

All fashion преди 14 години

Вече е потвърдено, че между 7 и 11 септември, лондонската Oxford Street ще служи за сцена на първата седмица на модата, посветена на масовите марки или тъй наречените high-street brands.

През петте дни магията на събитие като London Fashion Weeek, което е достъпно само за търговците, ще бъде поднесена и на обикновения купувач. Хората ще могат да се насладят на fashion шоута, изложения и дизайнерски партита.

Лице на първата high-street brands седмица на модата, ще бъде новоизлюпилата се звезда Алиша Диксън, която спечели вота на публиката и титлата “High Street Fashion Queen”.

Универсалните магазини, които са потвърдили участието си са: Selfridges, Debenhams, House of Fraser и John Lewis. Отделно ще участват компании като Marks & Spencer, Faith, Topman, Uniqlo, Next, Office, River Island, Knickerbox и Clarks. Магазините планират специални изложения, промоционални цени и работно време, което ще продължи поне до полунощ.

Събитието ще се състои с пълната подкрепа на British Fashion Council , а както казва председателят Харолд Тилман – „Тъй като се готвим да честваме 25 години от създаването на седмицата на модата в Лондон, сме изключително щастливи, че седмицата на масовите марки ще бъде част от цялата тази приказка, тъй като тя подкрепя high-street brand-овете, търговците на дребно и не на последно място – талантите."

Целта на организаторите от New West End Company е да превърнат лондонският West End в най-известната световна шопинг дестинация. Според нас, в това няма нищо лошо, а и усилията им са повече от големи – както знаем освен чрез High Street Fashion Week, седмицата на модата в Лондон е „подплатена” и от London Fashion Weekend.

И двете събития си струват разходката до Лондон. Ако не успееш за двете, то опитай се поне за едното и то докато low-cost компаниите все още не са се усетили за наличието на подобни събития, и най-вече за интереса на българската публика към тях.

Както споменахме и при представянето на London Fashion Weekend – ще се видим там!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.