Париж, Гал Гадот и телефоните на бъдещето - HUAWEI показаха на света P20

Париж, Гал Гадот и телефоните на бъдещето - HUAWEI показаха на света P20

Mon cheri...

Разкошни, точно толкова, колкото и града, в който бяха представени. Точно толкова, колкото и красавицата, която стана рекламно лице на кампанията.

Парижката изложбена зала Grand Palais с удоволствие настани очакващата премиерата с трепет плеяда от 1300 журналисти и блогъри от цял свят, дошла да се докосне за първи път до смартфоните от висок клас HUAWEI P20 и HUAWEI P20 Pro.

Новите технологични бижута са истински пробив в комбинирането на технологиите и изкуството, за изцяло нова интелигентна мобилна фотография. С дебюта на серията HUAWEI P20, компанията превръща заснемането на професионални качествени снимки в безпроблемно и много вдъхновяващо изживяване за всеки.

Ние сме влюбени и в двата, но ще ви издадем, че HUAWEI P20 Pro идва с първата в света тройна Leica камера, а заедно HUAWEI P20 и двата модела демонстрират неподозирани до този момент функции с изкуствен интелект, комбинирайки технология и изкуство, за да вдъхнат спиращо дъха усещане за ново смартфон изживяване.
 

„Черпим вдъхновение от страна на хората на изкуството, за да развиваме непрекъснато нашия подход към дизайна и иновациите“, сподели Ричард Ю, изпълнителен директор на потребителското звено на Huawei. „P серията изгражда успеха на база традициите в сътрудничеството с Leica. Със своята новаторска тройна камера в HUAWEI P20 Pro, модерна двойна камера в P20, мощни функционалности с изкуствен интелект и в двата модела, най-активните хора могат да уловят и споделят света във всичките му нюанси и в целия му блясък“, добави той.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.