Следва

Gant пуснаха ризи от океанска пластмаса

Искаме всичкото Walk of Shame & Reebok на света

The HYPE is real...

All fashion преди 6 години

Без извинения - Shut up and take my money! "Руската класика" Walk of Shame и Reebok пускат ултра яката колаборация за сезон SS18.


Капсулните дизайни, чиито key pieces са кецовете Reebok Club C 85, тишърти и суичъри брандирани с добре познатото КЛАССИКА и ВОЛК ОФ ШЕЙМ, ни връщат отново към онази ретро "измита" спортна естетика, вдъхновена от хорър драмата Twin Peaks. С две думи: популярните "парчета" на Reebook от 90-те преосмислени и пречупени през етиката на московците от Walk of Shame.



От 20 до 144 $$$ - общо взето, готови сме всичко да купим! А ако решите да ни подарите нещо, адресът на Редакцията е добре познат вече, нали?

Колекцията е почти изцяло унисекс, но това не е фактор за кой какво как ще носи. Припадаме /вече/ за чорапите, as always. А сините гащета биха се мачнали чудесно с "първия продукт" на Върджил Абло за Louis Vuitton, ако още не знаете за ябълката на раздора - ТУК!






Иконичния модел ретро кец е ясен - 100% взимаме чифт, или два, а бейзболната шапка вече носи привкус на солени вълни и морски пясък.





Like or Dislike за тази ултра яка симбиоза между Русия и Великобритания? Отговорите в анкетата долу>>>








Анкета

Like or Dislike за Walk of Shame & Reebok?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.