Pro Beauty Tip: Борим целулита с кофеин, бръшлян и Камелия

Pro Beauty Tip: Борим целулита с кофеин, бръшлян и Камелия

Easy like taking candy from a baby…

Благословена да е жената, неизпитала притеснението от наличието на дори съвсем малко целулит. С умерена доза женска злоба признаваме, че има и такива свръхестествени примери, надарени с безупречна кожа без каквито и да било недостатъци, но нека си признаем – прекалено малко са. Не го казваме за успокоение – даже напротив, въобще не ни успокоява фактът, че не сме единствени в тази нелека битка, но пък май току-що открихме съюзника си, който да ни спаси тъкмо навреме за бикини сезона.

Докато някои жени се радват на flawless кожата си, на нас всяка изминала година ни се присмива – идва и си отива, оставяйки своя отпечатък върху телата ни ту под формата на стрии, ту като враг номер едно – целулита. Като че ли това не стига, ами получаваме и пълен комплект от страничните ефекти на всяко бързо отслабване или напълняване – отпускане, портокалова кожа…знаете, все такива приятни неща. А ако можем да ви предложим решение?

Можем. Експертите от Лаборатория Elancyl съвестно се грижат за женското здраве и самочувствие, а опитите им дават резултат под формата на първия им патент и наш нов най-добър приятел – би фазна формула за отслабване с кофеин.

Две фази = два пъти по-силен ефект

Спасителят ни си има име – Slim Design масло за подпомагане на отслабването, а в сложната му структура всяка фаза благоприятства по различен начин.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.