Когато Доналд го няма, всичко е точно! Мелания по-щастлива сама

Когато Доналд го няма, всичко е точно! Мелания по-щастлива сама

Когато ТЯ е видимо по-добре без НЕГО...

От събота насам в социалните мрежи валят хиляди коментари, в които, с открита насмешка, всички коментират поведението на Мелания Тръмп по време на погребението на Барбара Буш. Съпругата на настоящия президент на САЩ е известна с леденото си поведение при публични появи, на които, почти винаги, бива придружена от своя съпруг. По време на погребението на бившата Първа дама обаче Мелания се появява сама, а промяната в настроението й е видима за всички.

Потребителите на социалните мрежи с шега коментират колко е щастлива в отсъствието на Доналд, а съдейки по кадрите, и ние трудно бихме го отрекли. По време на церемонията, настоящата Първа е в компанията на Барак и Мишел Обама, Хилъри и Бил Клинтън, Джордж Уолкър и Лаура Буш, както и самия Джордж Буш-старши, които също позират с широки усмивки.

По думи на Доналд Тръмп, той изпуска погребението, защото не иска да всява ненужен смут с многото си охрана, придружаваща го навсякъде. Но пък също така се твърди, че е гледал церемонията наживо, а интересното е какво ли си е мислил, наблюдавайки видимо по-доволната си съпруга да се забавлява в негово отсъствие...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.