Следва

Дневен ХОРОСКОП - 09.06.2020

Ms. Trump: колко "струва" всяка от съпругите и дъщерите на Доналд

Ladies and the Trump...

Celebrities преди 4 години

Доналд Тръмп си спечели статуса на милиардер много преди да стане Президент - поради тази причина, естествено, всички бивши и настоящи жени на живота му са доста добре обезпечени; същото, ако не и с по-голяма сила, се отнася за двете му дъщери. Казусът е интересен: колко точно "струват" жените в живота на Тръмп? За успокоение на терзанията ни, журналистите от South China Morning Post се добират до информация за състоянието на всяка една Ms Тръмп:

Състоянието на първата съпруга на Доналд - колоритната Ивана - е оценено на 100 милиона щатски долара. След развода от 1992 г. госпожа Тръмп притежава "едва" 25 от тези милиони, но очевидно съпругът й е успял да възпита бизнес нюха й, защото Ивана успява да спечели разликата благодарение само на собствените си усилия и умения; менажира успешно две козметични компании, пише книги за себеусъвършенстването, както и за собствения си живот.

Марла Мейпълс е причината за развода на Доналд и Съпруга №1 - нейният брак обаче не се оказва кой знае колко по-дълготраен, като за капак, успява да наследи едва 5 милиона от Тръмп империята. Оттогава насам не се наблюдава увеличение в състоянието й, но, ако не друго, то поне не се и понижава.


"Най-нещастната жена на света" или какво не е наред с Мелания


Това, разбира се, далеч не означава, че омъжвайки се за Доналд, Мелания "го взема" обеднял - ни най-малко. Освен това самата Мелания заработва доста добре като модел преди брака си - също така, преди да се премести в Ню Йорк настоящата госпожа Тръмп продава личната си колекция от бижута за доста добра сума. Към момента FLOTUS не регистрира приходи, но въпреки това е една от най-състоятелните първи дами в света. Състоянието й е оценено на 50 милиона долара.


Мелания Тръмп на 50. Петте най-противоречиви аутфита на Първата дама


По-голямата от дъщерите на Тръмп - Иванка, разбира се, заработва много повече от собствената си майка и две мащехи. Приблизително капиталът й възлиза на 300 милиона долара, 135 от които са приход от семейната компания. Освен компанията, която върти заедно със съпруга си, Иванка печели и добра заплата при изпълнението на различни длъжности в бизнеса на баща й.

Малката госпожица Тръмп, Тифани, съвсем наскоро се дипломира като юрист, така че на практика не разполага с достатъчно време, за да може да се похвали със собствено състояние. Носят се слухове, че отношенията с баща й са меко казано сложни, но това не пречи да русокосата девойка да се присъедини към фамилната компания. Към момента Тифани може да се похвали с 10 милиона долара.


5 неща, които не знаехме за Тифани, другата дъщеря на Тръмп


 

More from View Sofia

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 9 месеца

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

More Celebrities

Gone for good: защо Шанън Дохърти се разведе със съпруга си ден преди смъртта

Celebrities преди 6 часа

Шанън Дохърти, която си отиде преди дни на 53 годишна възраст, се е развела със съпруга си Кърт Исваринко точно ден преди кончината си. Актрисата подписва бракоразводният документ на 12 юли, а бившият й съпруг Кърт Исваринко слага подписа си на 13 юли - денят, в който звездата от Бевърли Хилс 90210 напусна този свят.