Bridal Spring 2019-та: Tadashi Shoji

Being a modern bride like...

Модерната булка се нуждае от много повече от една рокля за своя специален ден. Започваме с моминското парти, провеждането на сватбена репетиция под формата на вечеря, самата церемония и последвалите една или две смени на аутфити, както и не на последно място брънч на следващия ден. Затова и японският дизайнер Tadashi Shoji се заема с нелеката задача да улесни бъдещите булки в този труден, но иначе особено приятен стилистичен избор. Неговата колекция за Пролет 2019-та обхваща всички възможни направления по деликатен и елегантен маниер, който би се харесал на мнозина.

В нежна палитра от предимно бели и крем тонове, наблюдаваме още и появата на пастелно розово, което попада в окото на тенденциите този сезон. Очевидно с финес за актуалното в момента, дизайнерът включва още няколко предложения като рокли с откачащи се поли, позволяващи повече от едно приложение според настроението на булката.

Освен сравнително по-формалните рокли, които биват или минималистични, или богато декорирани с дантела, поява правят още и няколко къси предложения, както и великолепни дантелени гащеризони, все пригодени за поводите, споменати по-горе.

Що се отнася до използваните материали и текстури, то там креп, дантела и тюл стоят в основата, а като декорации впечатление прави умерената употреба на 3D флорални апликации и пайети.

Всичко това в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia