Следва

Shoeaholic: MUST HAVE обувките на сезона!

Корабът на мечтите: Chanel Resort 2019

Titanic, is that you?

Runway преди 6 години

Както традицията повелява Карл Лагерфелд представи круизната колекция на Шанел и събрала именити гости в парижкия Гранд Пале.

Ако миналата година творческият директор на модната къща се обърна към епохата на Античността, то този път той организира истински круиз. На подиума имаше огромен кораб, около който преминаваха моделите, а в звуковото оформление имаше дори писъци на чайки.

Лагерфелд отново вдъхна нов живот в емблематичните компоненти на стила "Шанел", като даде на феновете на модната къща свежи идеи. Дизайнерът разшири идеята за костюма, показвайки разнообразие от комбинации от якета и поли, панталони, къси панталони... Изборът на цвят, този път, премина отвъд любимите тонове и предложи разнообразие от комбинации от нюанси.

Ние лично сме влюбени в тези барети, разкроените панталони на райе и този топ, който гордо носи надпис La Pausa. Белият чорапогащник отново заема своя пиедестал, както преди години, а по момичешки чаровните обувки с каишка обещават да са озоват в гардероба на всяка уважаваща се фешъниста.

В края на шоуто Карл Лагерфелд помаха на гостите от стълбата, след което ги покани на палубата, където имаше парти с музика на живо и се грижи.


Модното шоу уважиха почти всички действащи посланици на марката: Лили-Роуз Деп, Кристен Стюарт и наскоро станалата лице на френската марка Марго Роби.


More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 2 седмици

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 4 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.