Resort 2019: Louis Vuitton

Ода за ексцентричността, с подпис Геские, напомняща силно на игрите, които играе с модата колегата му Алесандро Микеле за Gucci и носеща лек привкус на Saint Laurent на Вакарело.

Насред лабиринта на Miro, в Монако, под звуците на класически оркестър, модната къща Louis Vuitton показа новата си ризортна колекция, която категорично успя да предизвика сериозни полярни мнения у модните критици.

Разчупени форми на tailoring, игра на пикантни цветове и тотална винтидж еклектика ни показаха, че Никола Геские няма абсолютно никакво намерение да поддържа бавното темпо на което се беше отдал в последно време.

Аксесоарите, разбира се, отново са на пиедестал - спортните ботуши над коляното, които са хибрид между зимна обувка и кец, ще са ултра тренди съвсем скоро, а чантите, в колаборация с екс креативния директор на Vogue Грейс Кодингтън, ВЕЧЕ са новите любимците на големите имена в модата.

Дизайните, поръсени, за изненада на всички, с бродерии са истински фешън съкровища - нещо, което е наследство за модната къща. Малко като култ към 80-те, но не точно, носещи съспенс, но в същото време и реалистичен поглед на ексцентричността.

Цялата круизна колекция, пета поред за Геские, на LV разглеждаме в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia