Брайън Кокс, Джереми Стронг и Кийран Кълкин са звездите в новия сериал на HBO “Наследници“

Фамилията Рой, Логан Рой (Брайън Кокс ) и неговите четири деца, контролира един от най-влиятелните медийни конгломерати в света...

Драматичният сериал на HBO “Наследници“ стартира на 4-ти юни, и проследява в десет епизода живота и борбата за власт на медийното семейство. Първи епизод вече е наличен в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Вижте трейлъра ТУК.


 Джереми Стронг © 2018 HBO, Inc. All rights reserved

„Наследници“ е създаден от номинирания за Оскар Джеси Армстронг, а пилотният епизод е по сценарий на Армстронг и режисура на носителя на Оскар Адам МакКей. Продуценти на сериите са Джеси Армстронг, Адам МакКей, Франк Рич (“Вице“ на HBO), Кевин Месик, Уил Феръл, Джейн Трантър („Злокобна нощ“ на HBO) и Марк Майлод („Антураж“ на HBO).


 Джереми Стронг и Брайън Кокс © 2018 HBO, Inc. All rights reserved

„Навсякъде в историята моментите на успех са и извор на конфликти“, отбелязва създателят на сериала Джеси Армстронг. „Няма съмнение, че „Наследници“ в основата си е семейна история“ - споделя режисьора и продуцент Адам МакКей - „в нея виждаме една трагична страна, която показва как богатството и силата изкривяват и разтърсват из основи семейството“. Изпълнителният продуцент Франк Рич добавя, че характерното за сериала е болезненото чувство за хумор и добре подбрания актьорски състав, които извеждат историята над предъвканата тема за семейни драми за богаташи.


 Брайън Кокс © 2018 HBO, Inc. All rights reserved

Заснет и базиран като история в Ню Йорк, „Наследници“ преплита темите за силата, политиката, парите и семейните ценности. Логан Рой (Брайън Кокс) е строг и властен, живял и попил правилата на патриархата и в семейството, и в бизнеса. Кендал Рой (Джереми Стронг), големият му син от втория му брак, е дясната му ръка в управлението на компанията. Роман Рой (Кийран Кълкин), по-малкият брат на Кендъл, е негласен любимец на баща им, но вече не е част от семейния бизнес. Шив (Сара Снук), единствената дъщеря на Логан, преследва политическа кариера. Конър Рой (Алън Рък) е най-голям и единствено дете от първия брак на Логан. Той има отделен живот в Ню Мексико. Историята се завръзва със събирането на цялото семейство за юбилея на възрастния Рой.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.