ТОЗИ ДЕКЕМВРИ ЩЕ НАСТЪПИ ЕПОХАТА НА ГРАДОВЕТЕ-ХИЩНИЦИ В ПРОДУЦИРАНИЯ ОТ ПИТЪР ДЖАКСЪН СМЪРТОНОСНИ МАШИНИ

Този декември заповядайте в невъобразимия постапокалиптичен свят на Смъртоносни машини...

Свят на бродещи градове-хищници, роден от въображението на писателя Филип Рийв и пренесен на екран от носителя на „Оскар“, режисьор и майстор на специални ефекти Крисчън Ривърс (Кинг Конг, Хобит), както и от трикратния носител на „Оскар“ Питър Джаксън (Властелинът на пръстените, Хобит).

Новите кадри от Смъртоносни машини ни запознават както с главните герои и основния конфликт в богатата и вълнуваща история, така и с изключителните визуални измерения на това изумително епично приключение.

Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към условията и е възникнал нов начин на живот. Гигантски подвижни градове сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета. Том Натсуърти (Робърт Шийън), който води беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, се оказва в центъра на битка за живота си, след като се сблъсква с опасната бегълка Хестър Шоу (Хера Хилмар). Двете напълно противоположни личности, чиито пътища никога не би трябвало да се пресичат, ще създадат съюз, чиято съдба е да промени бъдещето.

Смъртоносни машини е продукция на Universal.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.