Следва

Fall 2018 Couture: Valentino

Всички носят: La bomba и компания

the love of our lives...

All fashion преди 6 години

Преувеличената в размера си сламена шапка категорично попада в окото на тенденциите за Пролет/Лято 2018-та, най-вече благодарение на изумителната колекция на френския бранд Jacquemus, в която неминуем акцент биват именно тези шапки. Освен тях, разбира се, много други брандове от високия и съответно хай стрийт сектор се включват подобаващо в темата, но Jacquemus остава абсолютен фаворит.

Сламените шапки по подразбиране са go-to елемент всяко лято и в почти всеки един Instagram кадър, но за настоящия сезон те удвояват, ако не и утрояват размера си. Конкретният аксесоар редовно присъства в дискусиите ни, припомняме ти тук и тук, а настроението, което носи, представлява равни части ретро френски шик и лежерно плажно настроение, предразполагащо ни към коктейл или два, както и още солена вода в косите.

Моделът на младия френски бранд идва със запомнящото се име La bomba и цена от 255 евро с намаление за малката версия.Освен La bomba, немалко други модели в сходни обеми правят редовни, ако не и непрестанни появи в профилите на фешънистите в социалните мрежи, а най-добрите попадения, разглеждаме тук>>


More All fashion