Trend Report: Go Big or Go Home

Trend Report: Go Big or Go Home

Size does matter...

Оувърсайзд сламените шапки категорично и с размах се нареждат сред открояващите се мини трендове на сезона, а ако трябва да говорим единствено за графа аксесоари,то те нямат конкукрент.


 Jacquemus Пролет/Лято 2018-та


 Jacquemus Пролет/Лято 2018-та

Признаваме, романтичните блянове по френската Ривиера от миналата седмица още не могат да напуснат главите ни и затова, отново по същата тема, правим по-задълбочен разбор.


 Missoni Пролет/Лято 2018-та


 Missoni Пролет/Лято 2018-та

Същото опияняващо настроение е водещо и на котешката пътечка за настоящия пролетно-летен сезон, където изявени имена като Giorgio Armani и Missoni показват какво е драма, но наблюдаваме и още впечатляващи предложения от новаторите като A.W.A.K.E, Vaquera и Jacquemus. Последният от изброените бавно, но сигурно се превръща в сензация, благодарение на своята типично френска естетика, вдъхновена и за този пореден сезон от спомените на дизайнера Симон Порт за своята майка.


 Vaquera Пролет/Лято 2018-та


 Giorgio Armani Пролет/Лято 2018-та

Интересното при този тренд е именно преекспонирането на големината на аксесоара, но освен в тази посока, той бива разглеждан и под други съвсем нестандартни конусовидни форми ала A.W.A.K.E или като гигантска сламена панделка за глава подобно на Delpozo.


 Delpozo Пролет/Лято 2018-та


 A.W.A.K.E Пролет/Лято 2018-та

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.