Следва

Behind the curtains: DIOR Backstage

L’Oréal Professionnel Source Essentielle: Back 2 Basics

Завръщане към природата с новата натурална формула на L’Oréal Professionnel „Source Essentielle”...

 

Hair преди 5 години

Във века на трескавата градска действителност и електронна реалност, в които ни потапя ежедневието ни, завръщането към натуралната, чиста красота, към есенцията на женската природа, става едновременно все по-недостъпно и все по-нужно за модерната жена. Съзнанието за дълбоката потребност от връзка с природното, осмислящо човешката същност, е вдъхновението, което стои зад новата серия на L’Oréal Professionnel „Source Essentielle“ – първата натурална серия грижа за коса на L’Oréal с между 80% - 100 % съдържание на съставки с натурален и веган произход.

Символ на екосъобразните иновации и отговорната консумация, професионалната серия Source Essentielle се състои от 4 линии шампоан за всеки вид коса - за нормална, суха, боядисана коса и за чувствителен скалп. Формулите със съчатани екстракти от акация и алое вера, жасмин и сусамово масло, смокинена смола и вечнозелемни цветя и невен и лайка са главните герои в каузата на L’Oréal за естествена грижа за косата.

Цветните екстракти във всеки един шампоан от серията осигуряват дълготраен блясък, жизненост, еластичност и подхранване на косата. За да са сигурни, че листата са разпределени равномерно и е запазено оригиналното им състояние, експертите използват натурална гума – Геланова гума, която създава невидима структура в разтвора на шампоана.

С еко опаковката си Source Essentielle дава възможност на потребителите да презареждат шампоана си във фризьорския салон, което бележи важна стъпка към отговорната и екосъобразна консумация както в дома ви, така и във фризьорския ви салон.

More Hair