Пионери: кърмещ модел на ревюто на Sports Illustrated

Пионери: кърмещ модел на ревюто на Sports Illustrated

5-месечното бебенце носи памперс и шумоизолиращи наушници

На ревю в Седмицата на плажната мода в Маями на 15 юли на подиума излезе моделът Мара Мартин, кърмеща рожбата си в момента на появата пред публиката. Изключително приятна гледка, най-вече поради директния жизнелюбив подход, при това излъчен от издание, което традиционно залага на модели от най-висок клас, ала "ангелите" на Victoria's Secret. Този път обаче виждаме страхотен бодипозитивизъм: в ревюто участват момичета с най-разнообразни фигури, включително и модел с протеза на крака.

Мара е една от 16-те победителки в открития кастинг на Sports Illustrated Search. По думите на редакторката на изданието, излизането на подиума с детенцето на ръце не е било предварително планирано: тя просто вижда зад кулисите, че Мара кърми петмесечната си дъщеря и й предлага да излезе на подиума заедно с нея. "Аз самата съм кърмила, това е най-невероятното нещо, което женското тяло може да прави", добавя тя.

Бебето е с памперс и наушници, а падналата презрамка на горнището на младата майка е просто още един фантастичен детайл в и без това разкошната гледка.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.