Следва

The Passenger in the velvet dress

Дневна доза: Херцогинята на Съсекс в розовата гама

Розовата Меган Макръл <3

All fashion преди 5 години

Програмата на Принц Хари и Меган Маркъл през изминалите седмици е повече от натоварена и те летят от събитие на събитие. Последното: честването на паметта на Нелсън Мандела.Кралската двойка посети Nelson Mandela Centenary Exhibition днес в Southbank Centre's Queen Elizabeth Hall in London.

За последния си ангажимент Меган не изневерява на обичайната си визия - тренчкоут без ръкави в бебешко розово на канадската марка House of Nonie, която е добра позната с изчистените си строги дизайни.Аутфитът е завършен с стилето обувки в същия цвят и Mulberry England Clifton Shoulder Bag. 


 

Намираме го ТУК!

Намираме я ТУК!

 

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.