Следва

VANGUARD

Street style вдъхновения: WALK IT LIKE I TALK IT

ГАЩЕРИЗОНИ ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ

Street Style преди 4 години

От няколко сезона насам, но специално за изминалия пролетно-летен, Гащеризонът се превърна в истинска необходимост за ежедневните ни гардероби. Като пряк участник в в Големите Тенденции за Пролет/Лято 2019-та, той се радва на значителна популярност не само на котешката пътечка, но и на стрийт стайл сцената.

Съдейки обаче по голямото количество кадри, продължаващо да залива социалните мрежи с неговия образ, спокойно можем да заключим, че славата му съвсем не е отминала, даже напротив. Модните момичета продължават усилено да го разхождат, демонстрираме нагледно в кадрите по-долу, а новите комбинации се уповават на идеята, която разгледахме миналата седмица - транссезонния маниер на обличане, или иначе казано какво носим, излизайки от лятото и навлизайки в есента.

С подобно вдъхновение наум, модните момичета илюстрират чудесни стил идеи, според които към гащеризона слагаме любимите за лятото фини сандали с каишки и намятаме с уютно плетиво, както и още много други, всичко от които, разглеждаме тук:

More Street Style