Следва

На каре: Мама Вики & Харпър станаха еднакви

Последният ден от последния уикенд на август

This is all you need...

All About Life преди 5 години

Понеделник. 2 + 7 е равно на още 4-ри дни до началото на септември, а времето навън е все едно се приближаваме повече до зимата, отколкото до циганското лято.



И въпреки че Венера във Везни е в квадрат с Плутон в Козирог още от вчера, на нас ни е толкова хубаво, че повече не сме сигурни дали има накъде.

Pourquoi?

Защото последният ден от последния уикенд на август потънахме в истинското безвремие на едно езеро, един луксозен хотел и едно божествено усещане на насладата от малките неща.

Неделя в RIU Pravets, дори и без преспиване, е едно от тези малки неща на живота, които трябва задължително да си подарите. Не заради лукса, а заради релаксиращата прегръдка на природата, която успява да притаи дъха и на последното възелче стрес от факта, че градската джунгла отново почва да върти на пълни обороти, новата работна седмица чука на вратата, а сезонът на ваканциите приключва.







Още с пристигането се потапяме в 25-метрово съвършенство със сини води, а от СПА рецепцията ни посрещат с огромни усмивки и кърпи за басейн в кестеново, кореспондиращи чудесно с дървените шезлонги.



Оставаме там почти до финала, басейнът е на разположение на гостите на хотела от 8:00 до 21:00, като слънцето вече е целунало със симпатичен загар кожата ни, защото си признаваме - няма нищо по-хубаво от външната тераса на RIU Pravets, където планината среща езерото, а цялото ни същество се наслаждава на тази любов.

А за тези, които предпочитат да са изцяло на открито - плувния басейн с полу-олимпийски размери е също толкова разкошен, но ние с еднo намигване предлагаме този в хотел, защото безвремие е единствената дума описваща го.



Тръгваме си, с обещанието, че ще се върнем - не за ден, а за цял уикенд, защото сме напълно наясно, че сетивата искат още: да се събуждат и заспиват с гледка към езерото, да се наслаждават на апетитни изкушения, да играят боулинг и голф, да се потопят в Рая на СПА-то.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.