Следва

Dior спечели 36 милиона от сватбата на Киара Ферани

Карл Лагерфелд пусна капсулна за Puma

Трек сетове, раници и други спортни неща за любимите на творчеството на главния на Chanel...

All fashion преди 5 години

Творческата енергия на Карл Лагерфелд не стихва. Креативният на емблематичната модна къща Chanel се обедини със спортни гигант Puma.

Карл и марката създават колекция от мъжки и дамски капсулни дизайни, а поводът е 50-та годишнина на легендарните маратонки Puma Suede.


Модни инсайдъри издават, че първоначално Лагерфелд е планирал да преобрази само този модел, но по-късно колекция му се е разширила до 13 артикула.

Колаборацията Karl x Puma включва трек сетове, тишърти, суичъри, раници, шапка и чанта всички със специално създаденото лого Karl Lagerfeld x Puma.

Елементите от колекцията ще могат да бъдат закупени от 18 октомври в сайтовете на Лагерфелд и Puma. Цените за спортни стоки създадени от главния на Chanel са символични - от 40 до 175 евро.


More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 2 дни

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 2 дни

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.