Следва

Кели Роуланд ще пее у нас безплатно

Рок и кожa в Sofia Live Club

Новата дизайнерска серия Absolut Vodka Rock Edition пристигна и в България на чопър “Harley Davidson”, в...

Culture преди 14 години

Новата дизайнерска серия Absolut Vodka Rock Edition пристигна и в България на чопър “Harley Davidson”, в компанията на красива блондинка. Новата бутилка дефилира в столичния Sofia Live Club в актуалното за сезона кожено яке (с метални капси, дело на шведското креативно студио „Family Business”, вдъхновенo от независимия и дързък дух на рок музиката.

Седмата поред серия е чат от кампанията IN AN ABSOLUT WORLD и пресъздава гледна от Един Абсолютен Свят, където всеки е звезда и е поканен зад кулисите.

На партито си Absolut Rock беше поканила над 600 представители и почитатели на рок музиката, сред които се открояваха Остава, Gravity Co., D-2, Tri-O-Five, Ахат, Васко Кръпката, Тома и Елена от Music Idol 2 и Вики от Мастило.



Част от тях успяхме да снимаме, друга част предпочитаха да разсъбличат 40 градусовата рок мацка, скрити от обективите на фотографите. При всички случаи организаторите се бяха погрижили гостите да се забавляват в компанията на качествен алкохол, на фона на любимите си рок парчета, изпълнени от група Angel Sky, които цяла вечер забиваха на живо.

По екраните в клуба беше представена за първи път култовата фотосесия на емблематичния рок фотограф и режисьор Дани Клинч, която надниква в живота зад кулисите на рок бандата Wolfmother. Черно-белите фотографии са вдъхновени от посланието IN AN ABSOLUT WORLD YOU ROCK (В ABSOLUT-ния свят звездата си ти!).
Кожената рокендрол бутилка на Absolut Rock пристига в магазинната мрежа у нас в началото на октомври.

Sofia Live Club е в подлеза на НДК, срещу фонтаните.

 

More Culture