Следва

NYFW - Savage X Fenty

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Ню Йорк

New York, New York...

Street Style преди 5 години

Къде се ражда истинският стил - на улицата или на подиума? Това е големият въпрос на модната индустрия. Нещо като еквивалент на "Кое е първо - кокошката или яйцето?"

На която и страна да стоите по отношение на този спор, вземете под внимание, че живите интерпретациите на най-големите трендове на индустрията, са абсолютен акцент и must-have в стрийтстайл секцията на всяка модна седмица. Нюйоркската такава, чийто край настъпи преди часове, не прави изключение.

Доверяваме се на професионализма на фотографа, Тайлър Джо, за да ни предаде чрез заснетото всички акценти от уличния стил през изминалата модна седмица>>>

 

More from View Sofia

Trend Report SS 2023: много, много РОЗИ

All fashion преди 11 месеца

Най-красивото "цвете" на света - перефразираме Андерсен, чиято приказка е "Най-красивата роза на света". Защото Розата е наистина "най" - най-подаряваното, най-романтичното, най-значимото цвете. Тази пролет тя е големият герой и в модата. Авангард, директно почерпен от природата

Раф Симънс закрива марката си: припомняме най-важните колекции на модна къща Raf Simons 1995 - 2022

All fashion преди 1 година

Раф Симонс обяви закриването на собствената си марка, която съществува от 27 години - колекцията му Пролет/Лято 2023 ще е последната в историята на едноименния бранд. По този тъжен повод си припомняме приноса на Саймънс към мъжката мода. А ние продължаваме да следим работата на дизайнера за Prada!  

More Street Style