Следва

Leather touch

#NewEra Burberry: Какво да очакваме от Рикардо Тиши довечера

Loading...

All fashion преди 5 години

Източници, близки до Burberry, казват, че дебютът на дизайнера днес вероятно да подчертае истинските луксозни амбиции на британския мегабранд, отразяващи една стратегия, вкоренена в новаторството и преосмислянето.

Burberry се стреми да реиновира имиджа си и да се позиционира като истински луксозен играч наред с къщи като Louis Vuitton и Gucci, а също така да привлече хилядолетна аудитория, която жадува за дизайни с разпознаваем ефект и постоянни нововъведение.

Като част от тази стратегия се явява и дизайнерът Рикардо Тиши, който е пионера в интегрирането на висок лукс и streetwear и който помогна безобразно много на Givenchy, ще дебютира за Burberry тази понеделник вечер. Първата колекция на италианеца за англичаните ще се проведе в бивш пощенски център в Лондон и от доста време насам е едно от най-очакваните шоута на сезона.

44-годишният Тиши, вече започва да оставя сериозна следа в Burberry - ново опростено лого и бяло-оранжева монограма "TB", вдъхновена от архивите на марката и основателя на компанията г-н Томас Бърбъри.


Това обаче съвсем няма да стигне на креативният, Рикардо трябва да скочи двойно: новаторството и издигане на марката в истински луксозен играч. Източници до бекстейджа на британския бранд издават, че дебютната колекция на Тиши ще включва много повече от луксозни модели от висок клас. В Givenchy той стана известен с това, по най-безобразно готиния начин смесваше streetwear с шикозни и много женствени елементи в мощна и силно желана комбинация. Сещаме се за, шоуто за Fall 2013: където Disney принтът с Бамби върху неопренов черен суитчър или пък чанта се превърна в емблема на марката и се появи в безброй модни списания и не само.

С две думи: Can't wait за "новата ера" на Burberry довечера, защото знаем, че това ще е едно историческо ново начало за британската марка, а и запомнящо се дефиле, за което мнозина ще говорят дълго време.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.