#NewEra Burberry: Какво да очакваме от Рикардо Тиши довечера

#NewEra Burberry: Какво да очакваме от Рикардо Тиши довечера

Loading...

Източници, близки до Burberry, казват, че дебютът на дизайнера днес вероятно да подчертае истинските луксозни амбиции на британския мегабранд, отразяващи една стратегия, вкоренена в новаторството и преосмислянето.

Burberry се стреми да реиновира имиджа си и да се позиционира като истински луксозен играч наред с къщи като Louis Vuitton и Gucci, а също така да привлече хилядолетна аудитория, която жадува за дизайни с разпознаваем ефект и постоянни нововъведение.

Като част от тази стратегия се явява и дизайнерът Рикардо Тиши, който е пионера в интегрирането на висок лукс и streetwear и който помогна безобразно много на Givenchy, ще дебютира за Burberry тази понеделник вечер. Първата колекция на италианеца за англичаните ще се проведе в бивш пощенски център в Лондон и от доста време насам е едно от най-очакваните шоута на сезона.

44-годишният Тиши, вече започва да оставя сериозна следа в Burberry - ново опростено лого и бяло-оранжева монограма "TB", вдъхновена от архивите на марката и основателя на компанията г-н Томас Бърбъри.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.