Следва

Панаир на младите - SITE SPECIFIC Theater

Цветове и аромати

Предстояща изложба на World of Co

 

People of art преди 5 години

Резидентната програма World of Co е независима инициатива, която стартира през май 2017, а до момента организаторите са посрещат повече от 60 артиста от цял свят. Този месец, гостуващи артисти са две дами - Хана Юил  и Мегън Хепбърн.

Хана Юил

Хана Юил

Хана Юил е визуален артист от Глазгоу, Шотландия. С творбите си, Хана ни отвежда на място изпълнено с търпение, прецизност и детайл, създавайки повтарящи се рисунки и картини, които със своя мащаб имат силата да пренасят публиката в преживявания извън ежедневието.

Хана Юил

Идвайки директно от Ванкувър, Канада, художникът и парфюмер Мегън Хепбърн ще представи своите визуализации на различни аромати, докато ни помогне да се върнем към първите миризми в живота ни с дискусията ''Ароматът на времето''. Участниците ще изследват ароматите от тяхното минало и първите миризми и парфюми, които си спомнят. Едночасовия семинар започва от 17:30 и ще се проведе на английски език. Дискусията е отворена за участници от всички възрасти, а всички, които желаят да се запишат е необходимо да изпратят имейл с име и фамилия на [email protected] (10 е максималния брой участници).

Мегън Хепбърн

Мегън Хепбърн

Мегън Хепбърн

Изложбата продължава до 22:00 часа и посетителите ще могат да разгледат работите на двете художнички, изработени по време на едномесечния си престой в София.

Събитието ще се проведе на 25-ти септември (вторник) 2018, в Комбинат - бивша тютюнева фабрика в сърцето на София, трансформирана в пъстра екосистема, състояща се от магазини и заведения до творчески и технологични компании. (адрес ул. “20 Април” 13.)

Мегън Хепбърн

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/275347626632371/

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра