Следва

MFW Пролет/Лято 2019 - Moschino

MFW Пролет/Лято 2019 - Fendi

90-те преливат в 2000-та...

Runway преди 5 години

Подчинен изцяло на новото общество, а и все пак създаден донякъде с тази идея, Fendi ни показа една изключително разчупена колекция.

С ясното твърдение, че без аксесоари визията е не само наполовина непълна, а направо празна, и че логото е В–С–И–Ч–К–О - Карл Лагерфелд и Силвия Вентурини Фенди са pure Gen Z!

Обици на нестандартни места, чанти препаски & още & още. "Поглеждаме от другата страна на нещата", споделя нежната половина от креативното дуо на къщата.

Странно е, но този път дизайните обръщат повече внимание на активната, нормална жена и й подаряват небивал комфорт за ежедневието. И тук забелязваме прокрадването на multi джобовете, което ни навежда на мисълта, че това ще е IT детайла на идните Пролет и Лято. Утилитарните намигания са неизбежни, имайки предвид колаборацията със спортния стрийт гигант Fila, както и осезаемото ърбан усещане, преплетено с елегантния шик, който е синоним на Fendi.

Попадаме в море от бежово и кафяво, лого и cycling шорти в комбо с шушлякови якета, а и не само, които въплъщават идеята на шоуто на Fendi и подписа на двамата й дизайнери.

Новите дизайни разглеждаме
в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани