Следва

Модел с три гърди на едно от ревютата в Милано

MFW Пролет/Лято 2019 - Au Jour Le Jour

Сгушени в сърцето на Милано...

Runway преди 5 години

Мирко Фонтана и Диего Маркез по принцип представят своите колекции под формата на дефиле, но за новия пролетно-летен сезон избират да заложат на презентация. Целта е декорът да кореспондира максимално на колекцията, а крайният ефект да има по-голямо въздействие върху гостите.

Смеем да твърдим, че замисълът им проработва блестящо. Сгушени в сърцето на Милано в един от най-посещаемите японски ресторанти ставаме свидетели на цял спектакъл, режисиран от младите дизайнери.

Приятно кичозният кадифено-розов интериор ни посреща, а след него следват неспирните живи музикални изпълнения на поканената група, както и още латино танцьорите, грижещи се за доброто настроение на присъстващите.

Измежду цялото това оживление се появяват и дрехите, които по тема, цитирана от дизайнерите, са вдъхновени от 80-тарските италиански телевизионни предавания. Зададеният тон се превежда под формата на леко сладникави, но очарователно момичешки коктейлни и вечерни облекла.

Преувеличен обем в раменете, много металически акценти, както и цялостен максимализъм в естетиката, са все открояващи се елементи в колекцията. Наблюдават се още красиви брошки, деликатни драперии, мини рокли от жакард и зашеметяващи в обема си къдри>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.