Следва

Не си ТИ, когато си депресиран! Вземи ГО, да се върнеш.

Winner „Aутопсия на една любов”

Така приятният момент дойде! 

All About Life преди 5 години

Абсолютно прекрасната „Aутопсия на една любов” на Виктор Пасков , за която ви споделихме преди седмица, намери своя притежател.



Ценният екземпляр попада в ръцете на Мария Цветкова, на която пожелаваме едно незабравимо изживяване между редовете на пленяващото четиво.

Честито! 

Може да вземете своя награда от офиса ни на адрес: ул. Хан Аспарух 61

More from View Sofia

Четиво в четвъртък: "Пътувам себе си. Спомени. Разговори със Самюел Док" от Юлия Кръстева

Books преди 5 години

Една съдба, едно перо. „Мултивселена“ – както се изразява Юлия Кръстева. Разпознаваема чужденка, близка непозната, спокойна бунтарка? На 20 юли излиза книгата „Пътувам себе си”. В нея за първи път бележитата френска интелектуалка споделя своя живот, „пътувайки себе си“ през превратностите на времето.

Четиво в четвъртък: "Изкуството на правилното мислене" от Ролф Добели

Books преди 8 години

Мозъкът ни е устроен за живот на ловци и събирачи. Днес обаче ние живеем в напълно различен свят. Това води до систематичното допускане на мисловни грешки, които могат да се окажат катастрофални за вашите пари, кариера, щастие...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.