Стандарт, неочакваност, сексапил: тази есен сме в Champion!

Стандарт, неочакваност, сексапил: тази есен сме в Champion!

В разгара на есенния моден сезон решаваме да ви запознаем отблизо с още една страхотна модна кампания, която краде вниманието ни.

Става въпрос за американски стрийт гигант Champion, който претърпя своето модно прераждане преди няколко години и новата сезонна премиум колекция с послание We Are One.

В концепцията си We Are One налага нови стандарти в стрийт културата, за да я видим точна такава, каквато е светлината й през настоящата 2018-та година. А именно всичко обвързано по един или друг начин с улицата изживява своя пик - наблюдаваме го не само в стилистичните избори на модерните млади хора, но и още като порив на дизайнерите от модния подиум, които налагат всичко в тази естетика като неминуем обект на желанието.

Champion се разпростира стилистично в европейските модни столици Лондон, Париж, Берлин и Милано, където търси, открива и преоткрива своите лица - инфлуенсъри, градски индивидуалисти с вкус към по-доброто, както и наистина динамични личности, които да се припознаят, а дори и да участват в заснемането на кампаниите, по една за всеки град. А сега имаме невероятната възможност да доразвием започнатото и в София - нашите приятели от Buzz търсят лицата на We Are One тук, за да заснемат още една фантастична кампания в стилистиката на Champion, но и с разпознаваемия дух на нашата столица.Още със своето създаване през далечната 1919-та година Champion оставя неминуем отпечатък върху автентичния американски стил. Оттогава насам се включва и бурно преживява не едно или две щури модни десетилетия, всяко със своя отличителен стил - 90-тарски минимализъм, пънк, хип-хоп и какво ли още не.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.