Следва

Jacquemus с керамична колекция

Agent Provocateur представиха Коледната си кампания

All Wrapped Up With Agent Provocateur

 

All fashion преди 3 години

Момичетата - божествени, розовата опаковка - също. Именно заради прочутия пакет в прашно розово с черна панделка и надпис, в който увити идват пратките от британския производител на луксозни долни дрехи, кампанията е наречена All Wraped Up With Agent Provocateur.

Посветена на идващите Коледни празници, рекламната работа на АP изобилства от червено, бяло, черно, скроени и пипнати до съвършенство под формата на прозрачни сутиени и бикини, колани и чорапи, изобщо, много секси колекция.

В рекламните кадри блестят моделите Няша Матонодзе и Монтана Кокс. Момичетата носят в сластни пози бельото от новата колекция, включително дантелени сутиени и бикини от модела Hinda, слипове Christi от коприна в бордо цвят, тъмносиния дантелен корсаж Mercy, украсен със златни детайли, и Papillon - бодито, елегантно обогатено с блестяща бродерия и с детайли, напомнящи пеперудени крила. В поредицата ежедневни модели виждаме копринени пижами, изпъстрени със звезди, както и халата Kittie, повече от симпатичен с бодрия си лео принт. 


По дупе: каталозите с новите колекции на марките бельо


Сара Шотън, креативният директор на Agent Provocateur, обръща специално вниманието ни към два артикула, брилянтно подходящи за подарък на някой важен за нас човек: "Ако искате да подарите някому долно бельо, класическият комплект Zadi Red е отличен вариант. Чудесна алтернатива е и култовият корсет Mercy, чарът на който е в това, че може да се носи далеч не само в спалнята". 

More All fashion