Следва

Hilfiger заменя Джиджи със Зендая

Bangkok, here we come: Бела за Chanel в Тайланд

Bell for Chanel...

All fashion преди 5 години

Очевидно Карл Лагерфелд доста е харесал нашето момиче Белослава Хинова.


По време на Седмицата на модата в Париж Бела се разходи по плажа на креативния на френската модна къща, показвайки дизайн от новата пролетно-лятна колекция за 2019-та година.

Оказва се, че съвсем скоро дъщерята на Биляна Савова ще излети за Банкок, където на 31 октомври отново ще покаже последните творения на Карл Лагерфелд в ревю за крузината колекцията на Chanel.


Тематичните модни дизайн ще бъдат представени на брега на река Chao Phraya, един от най-важните водни пътища на столицата на Тайланд.


More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 20 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...