Следва

Да или Не: Лятната рокля с цепка на Меган?

Tokyo Пролет/Лято 2019: Mint Designs

Дизайнерското дуо Хокуто Катсуи и Нао Яги, творците на марката Минт Дизайнс повдигат левъла на модното представяне.

Runway преди 5 години

Ревюто, ситуирано в обстановка от четири контурирани кубчета и изискващо трудно хореографно разхождане на моделите, представя новите тенденции в модата в Токио.

Колекцията разполага с голямо разнообразие от модни продукти, показани по различен начин. Базирайки се върху сложната за тях европейска конструктивна основа, дизайнерите разглеждат колекцията си през японската естетическа призма.

Плътните, прозрачните, естествените, а и изкуствените тъкани, трансформирани във визии, са обогатени с щампи, ресни, колиета и колани с металически оттенъци.

Цветово, колекцията на Минт Дизайнс варира в гамата на ахроматичните черни, бели и сиви тонове, както и в полето на ярките маджента, синьо и жълто.

Полед към европейско-японската естетика на Минт Дизайнс, в галерията горе>>>

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 1 седмица

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 3 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.