Следва

Да или Не: Лятната рокля с цепка на Меган?

Tokyo Пролет/Лято 2019: Mint Designs

Дизайнерското дуо Хокуто Катсуи и Нао Яги, творците на марката Минт Дизайнс повдигат левъла на модното представяне.

Runway преди 5 години

Ревюто, ситуирано в обстановка от четири контурирани кубчета и изискващо трудно хореографно разхождане на моделите, представя новите тенденции в модата в Токио.

Колекцията разполага с голямо разнообразие от модни продукти, показани по различен начин. Базирайки се върху сложната за тях европейска конструктивна основа, дизайнерите разглеждат колекцията си през японската естетическа призма.

Плътните, прозрачните, естествените, а и изкуствените тъкани, трансформирани във визии, са обогатени с щампи, ресни, колиета и колани с металически оттенъци.

Цветово, колекцията на Минт Дизайнс варира в гамата на ахроматичните черни, бели и сиви тонове, както и в полето на ярките маджента, синьо и жълто.

Полед към европейско-японската естетика на Минт Дизайнс, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани