Следва

Стил урок на седмицата: Горното си ходи с долното

Dior Homme Campaign: Първата на Ким Джоунс

fashion news...

All fashion преди 5 години

Новият креативен на Dior Homme - Ким Джоунс, представи първата си рекламна кампания за модната къща.


Авторът на снимките е известният фотограф Стивън Мейзъл, който сътрудничи с марки като Coach, Chloé и работи за интернационалните издания на Vogue.

За кадрите, моделите, сред които и 19-годишния принц на Дания Николай, "навличат" костюми, суичъри и дизайни от мъжката колекция на Dior за Пролет/Лято 2019-та, която бе представена в Париж този юни.




А на заден кадър, в сет-ъп-а за кампанията, се виждат иконичните за артиста KAWS скулптури от розови и бели рози, които бяха декор и на дефилето. По-любопитното е, че KAWS, в колаборация с Джоунс, работи и върху самите елементи от колекцията. Освен това, специално за Dior Homme той създаде няколко принта, типични за вече разпознаваемия му почерк.


 

More from View Sofia

Паста за зъби Isabel Marant, 19-метрова IKEA BAG и камион LIME: еволюцията на рекламните кампании

All fashion преди 5 месеца

Марките и компаниите излъчват съдържание с помощта на 3D технологии и изкуствен интелект в социалните мрежи, състезавайки се кое е най-реалистично или впечатляващо (а някои създават истински шедьоври по улиците на големите градове). Логично възникват съмнения: истинска ли е инсталацията или е дело на талантлив дигитален художник? View Sofia анализира най-интересните реклами на отиващата си година

More All fashion