Следва

Теодосий Спасов и Иван Шопов: ВЛИВАНЕ!

Какво да гледаме в HBO GO и по HBO през ноември

Четири премиерни сериала ще задоволят интереса на почитателите на историите с продължение в четири съвсем различни жанра...

Movies & TV преди 5 години

Хю Грант и Бен Уишоу правят изключителни роли в мини сериала по действителния скандален случай с британския политик Джереми Троп. Бенисио дел Торо, Пол Дано и Патриша Аркет, която е неузнаваема в ролята на надзирателката Тили Мичъл, пресъздават емблематичното бягство от затвора през 2015-та на двама осъдени убийци в „Бягство по учебник". Сериалът „Гениалната приятелка" е изцяло на италиански, но това само подчертава невероятната екранизация на едоименния роман на Елена Феранте и атмосферата на Неапол, която допълва мистерията около 60-годишното приятелство между две момичета.

Първото заглавие от оригиналните продукции на HBO Азия, които ще можем да гледаме вече и у нас е история, развиваща се някъде около 1 800-та година в град Грисе, която ще ни потопи в духа на Азия с почерка на HBO.

СЕРИАЛИ

Един много английски скандал I
2018 | Биография, Драма | 2 ноември (петък) и трите серии в HBO GO и в поредни петъка от 22:00ч. по HBO

В ролите: Хю Грант, Бен Уишоу, Алекс Дженингс, Патриша Ходж, Моника Долън
Трейлър: 


Фотокредит: © BBC/Blueprint Television Ltd

Описание: (15+); Великобритания; „Един много английски скандал" е шокиращата истинска история на първия британски политик, съден за заговор за убийство. Краят на шейсетте години е и хомосексуализмът току-що е бил декриминализиран. Лидерът на либералите и най-младият лидер на партия във Великобритания за последните сто години Джереми Торп (Хю Грант) има тайна, която отчаяно се опитва да запази. Докато бъбривият му бивш любовник Норман Скот (Бен Уишоу) е наоколо, бляскавата кариера на Торп е в опасност и Торп стига до извода, че има само един начин да го накара да замълчи завинаги. Процесът срещу Джереми Торп променя политиката завинаги, а британското общество разбира най-тъмните тайни на властимащите и докъде са готови да стигнат, за да ги запазят.

Грисе /GRISSE/
2018 | исторически драматичен сериал, оригинална продукция на HBO Азия с премиера в HBO GO на 5 ноември

В ролите: Хю Грант, Бен Ухишау, Алекс Дженингс, Патриша Ходж, Моника Долън


Фотокредит: © 2018 Home Box Office Asia, Inc. All rights reserved

Описание: (15+); HBO Азия, Сингапур ; В осем едночасови епизода се проследява бунт в средата на 1800-те години, в който група от необичайни персонажи се обединява, за да се изправи срещу несправедлив управник-губернатор. Всеки от тях е от различна среда, потекло и вероизповедание, но шансът да счупят веригите на тиранията и да започнат да създават сами съдбата си ги обединява.

Гениалната приятелка I
2018 | Драма| 19 ноември (понеделник) от 21:00ч. | HBO

В ролите: Елиза дел Дженио, Людовика Насти, Гая Джираче, Маргарита Мацуко
Трейлър: 


Фотокредит: © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved

Описание: (15+); Италия; Лила, най-добрата приятелка на Елена Греко, изчезва безследно и Елена започва да пише историята на 60-годишното им приятелство. Разказът започва през 50-те години из опасните улици на Неапол, когато в първи клас през 1950 година Елена се запознава с Рафаела Черуло, която започва да нарича Лила. Историята на 60-годишното им приятелство се развива на фона на опасния и пленителен Неапол и обхваща почти целия им живот. Елена се опитва да разбули мистерията около гениалната Лила – най-добрата ѝ приятелка и най-страшният ѝ враг. Сериалът от осем епизода е по едноименния бестселър на Елена Феранте.

Бягство по учебник I
2018 | Драма | 19 ноември (понеделник) | HBO GO

В ролите: Бенисио дел Торо, Патриша Аркет, Пол Дано, Ерик Ленг, Бони Хънт
Трейлър: 


Фотокредит: © Showtime. All rights reserved

Описание: Сериалът "Бягство по учебник" е базиран на истинската история за бягството на двама осъдени убийци от затвор в щата Ню Йорк през лятото на 2015 г. След него започва усилено претърсване на целия щат, а за бягството се оказва, че е помогнала омъжената надзирателка в затвора, която от няколко месеца има връзка и с двамата мъже. Бенисио дел Торо е в ролята на Ричард Мат – артистичен убиец, чиято манипулативност стои зад целия план за бягството. Патриша Аркет е в ролята на Тили Мичъл – омъжена жена, майка и надзирателка, която започва сексуална връзка с двамата избягали и се съгласява да скрие ножовки в замразено месо за хамбургери. Пол Дейно пък е Дейвид Сует – ченге, осъдено за убийство, което може би има истински чувства към Тили, но се оказва замесен в схемата за бягство на Мат.

БЛОКБАСТЪРИ

Гънка във времето
2018 | Семеен, Фентъзи | 4 ноември (неделя) от 21:00ч. | HBO

В ролите: Сторм Рейд, Опра Уинфри, Рийз Уидърспун, Минди Калинг, Леви Милър
Трейлър: 


Фотокредит: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation and TSG Entertainment Finance LLC. All rights reserved.

Описание: (7+); САЩ; Ава Дюверней и Disney обединяват усилия, за да създадат епичното приключение "Гънка във времето. След изчезването на бащата на Мег Мъри, който е учен, три небесни водача - госпожа Кое, госпожа Щоето и госпожа Коя са пристигнали на земята, за да помогнат на Мег да го открие. Те пътуват през времето и пространството, като ги прегъват, и се транспортират в светове отвъд въображението, където дебне зла сила. Мег поема на пътуването с тях заедно с брат си Чарлз Уолъс и приятеля си Калвин и трябва да се изправи срещу тъмата в себе си, за да открие силата да я пребори.

Най-великият шоумен
2017 | Биография, Мюзикъл| 11 ноември (неделя) от 21:00ч.| HBO

В ролите: Хю Джакман, Мишел Уилямс, Зак Ефрон, Ребека Фъргюсън


Фотокретит: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation and TSG Entertainment Finance LLC. All rights reserved.

Описание: (12+); САЩ; "Най-великият шоумен" е свеж и оригинален мюзикъл за зараждането на шоубизнеса и усещането за магичност, което имаме, когато осъществяваме мечтите си. Вдъхновен от амбицията и въображението на един от първите поп импресариа в Америка - П. Т. Барнъм, филмът разказва историята на един визионер, който от нищото успява да създаде вълнуващ спектакъл, превърнал се в световна сензация.
Австралийският режисьор Майкъл Грейси прави дебюта си с история, която смело изследва измислени пространства, поп песни, впечатляващи танци и празнува трансформиращата сила на шоуто, любовта и вярата в себе си. Грейси съзира на едно място оригинални песни на носители на "Оскар" Бендж Пасек и Джъстин Пол с талантливия актьорски състав, воден от Хю Джакмън, за да потопи зрителите в шоубизнеса в края на 19 век.

ТО (2017)

2017 | Ужаси, Мистерия| 18 ноември (неделя) от 23:05ч. | HBO

В ролите: Джейдън Либерер, Бил Скарсгард, Джереми Рей Тейлър, София Лилис, Фин Улфхард

Трейлър: 


Фотокредит: © 2017 Warner Bros. Entertainment Inc. and RatPac-Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved

Описание: (18+); САЩ; В малко граде в Мейн група деца откриват, че една зла сила е решила да тероризира децата в града. Възрастните не могат да ги защитят, затова малките се обединяват срещу смъртоносния клоун Пениуайз. Андрес Мускети ("Мама") режисира класиката на Стивън Кинг "То" - роман, плашел читателите от десетилетия.

Сбогом, Кристофър Робин
2017 | Драма, Биографичен | 24 ноември (събота) от 21:00ч. | HBO

В ролите: Домнал Глийсън, Марго Роби, Кели Макдоналд, Уил Тилстън, Алекс Лаутър
Трейлър:


Фотокредит: ©20th Century Fox. All Rights Reserved

Описание: (7+); Великобритания; „Сбогом, Кристофър Робин" ни позволява да надникнем във взаимоотношенията между любимия на поколения детски писател Алън Милн (Домнал Глийсън) и неговия син Кристофър Робин (Уил Тилстън), чиито играчки вдъхновяват вълшебния свят на Мечо Пух. Международния успех на книгите оказва своето влияние върху Кристофър Робин, майка му Дафни (Марго Роби), бавачката Олив (Кели Макдоналд) и цялото семейство. Увлекателните разкази носят надежда и утеха на Англия след Първата световна война, но целият свят е впил поглед в Кристофър Робин. Каква ще е цената, която семейството трябва да плати?

Бикът Фердинанд
2017 | Анимация, Комедия | 25 ноември (неделя) от 21:00ч. | HBO


Фотокредит: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. 

Описание: (7+); САЩ; Това е историята на гигантски бик с голямо сърце. След като е объркан с опасен звяр и изпратен на бикоборските арени в Мадрид, той повежда няколко приятели на епично приключение за завръщане у дома при семейството. Режисьор е Карлос Салданя, когото помним от поредицата "Рио", както и от някои от филмите "Ледена епоха". В центъра на историята е Фердинанд - огромен, но миролюбив и с голямо сърце бик, който е осиновен от един фермер и дъщеря му. Идиличният му живот бързо прекъсва, когато е сбъркан с опасен звяр и изпратен на последното място на Земята, на което иска да бъде - тренировъчен лагер за бикове. Фердинанд е решен да се прибере у дома и по пътя намира много приятели, като успява да промени живота на всеки, с когото се срещне. Той обаче ще трябва да се сблъска с едно последно предизвикателство, преди са се озове у дома - матадорът Ел Примеро.

More from View Sofia

More Movies & TV