Следва

Четири месеца след второто дете: Кандис показа феноменална фигура на VS

20 години по-късно: Адриана Лима каза "чао" на крилцата

the last show...

All fashion преди 5 години

Още от миналата година се заговори, че Адриана Лима ще се сбогува с ангелските крила. Моделът обаче обяви официално решението си да се раздели с Victoria's Secret точно на годишното шоу на марката.


"Благодаря ви, че ми показахте света, споделихте тайните си и най-важното - не само ми дадохте крила, но и ме научихте как да летя", написа 37-годишната Адриана в Instagram.

Вчера, на последното си шоу, Лима показа два "ангелски" образа. Няколко минути преди края на ревюто, Адриана не успя да задържи сълзите си, след като дефилира соло под звуците на кавър на иконичната песен Praise You.
Красивата бразилка дебютира за Victoria's Secret през 1999 година. И оттогава тя винаги е участвала в годишните модни ревюта на марката, като се превърна в един от най-изявените "ангели".

По време на кариерата си във VS, Адриана бе удостоена с честта няколко пъти да демонстрира легендарния Fantasy Bra на подиума: през 2008, 2010 и 2014 (тогава марката подготви два сутиена за Лима и за Алесандра Амборзио).

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 3 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.