Следва

Tbilisi Пролет/Лято 2019: George Keburia

Tbilisi Пролет/Лято 2019: Dalood

Позитивизъм...

Runway преди 5 години

В подхода на търсене на позитивизъм и жизненост в ежедневието, Maka Kvitsiani обръща внимание на теорията, че разположението е във връзка с обличането. От тук идва и идеята за колекцията, оформена на базата на яркост и интензивност.

Предложението за пролетта на 2019-та  от грузинския бранд Dalood е създадено върху игра с пропорции и форми. Разработените конструктивно дрехи са заложени на феерични, но също така и плътни тъкани, включително и незаменимият деним.

Смелите съчетания, акцентиращи много енергия, са допълнени с най-различни бродерии, ресни и плочки в ролята на пайети. Голямо внимание привлича инстаграм трендът с плетените от маниста чантички в различни големини и форми.

Цялото на Kvitsiani е решено в множество ярки нюанси на розово, оранжево, синьо и зелено, подкрепени с неизбежните черни и бели тонове. Разходените в затоплящ сърцата жълт сетъп модели постигат върха на позитивизма с помоща на флоралните щампи и интерпретираните разработки на дъги и творения на Мондриан.

Ярката, позитивина колекция на Dalood - в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.