Следва

Джим Брет напусна J.Crew

Крадем визии: Мандаринената Dundas на KNJ

жълта мини рокля & PVC сандали...

All fashion преди 5 години

Като достоен носител на наградата Модна икона на десетилетието, всеки милиметър от 179-сантиметровия ръст на по-голямата от сестрите Дженър е изпълнен с ДНК-то на същински моден и бюти хамелеон. От спортни Off-White екипи, до Giambattista Valli кутюр и графити чанта с логото на Balenciaga - моделът на Victoria's Secret често експериментира със сезонните трендове, миксирайки ги с една идея "по-традиционни" визии. Най-високоплатената моделка за изминалата година не изневерява на стила си и с последния хитов ансамбъл, в който са "вградени" някои от най-забележителните тенденции за сезона и който К.Д. разходи по лондонските улици едва снощи.

За вечерното парти на списание CHAOS в британската столица 23-годишната Кендал избра мини рокля с дълъг ръкав в цвят, наподобяващ на невен, от пролетно-лятната ready-to-wear колекция на Dundas за 2019-та. Кендал съчетава мандаринената рокля с прозрачни PVC високи сандали на Yeezy, издължавайки и иначе дългите си моделски крака с още 11,5 см.

Dundas е едноименният бранд на бившия креативен на Roberto Cavalli, Питър Дундас, който съвсем случайно е и много близък приятел на Кими К. (дори я облича за Met Gala 2015-та!)

Подробно описание на цялостната визия на Кеднал в галерията горе>>>

Струва си да отбележим, че веселият манго нюанс се радва на своя момент както в стрийтсатйл секцията, така и на котешката пътечка при Givenchy, Oscar de la Renta и Jacquemus, всеки от които интерпетира по различен начин жизнерадостния оттенък. Разбира се, самите ние не оставаме по-назад и също интерпретирахме така актуалния цвят в понеделнишки Trend report, който откриваме ТУК>>>

More All fashion