Следва

Tbilisi Пролет/Лято 2019: Lako Bukia

Еди Слиман ще презентира мъжката си колекция за Celine отделно

Ревютата за Есен/Зима 2019-та през януари ще приветстват новия артистичен, креативен и имиджов директор на Celinе към menswear графика...
 

All fashion преди 5 години

Един от големите моменти в модата през вече изминаващата година категорично беше завръщането на Еди Слиман с представянето на дебютна колекция за Celinе.

След като показа първите си мъжки визии за лейбъла като част от емблематичното си и доста спорно дебютно шоу, сега Слиман анонсира, че menswear колекцията на Celinе ще бъде представена на отделна презентацията през януари. Според WWD Къщата води преговори с Fédération de la Haute Couture et de la Mode, за да бъде потвърдена дата и дали презентацията ще включва женски визии.

В случай, че сте позабравили скандала, който се развихри около въпросния дебют на Слиман, припомняме ви пролетно-лятната колекция на Celinе в галерията горе>>>, както и коментарите ни по повод дизайнерските способности на Еди, в които открито започнахме да се съмняваме...

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.