Следва

Дори и Куентин Тарантино се ожени!

Astro Gifts: Най-добрите подаръци според зодията

Един от най-хубавите периоди наближава, а списъкът с подаръци трябва да започне да се попълва...

Astro преди 5 години

Всяка година по това време си мислим какво да подарим на близките за Коледа и Нова година и винаги стигаме до един и същ извод - нямаме никаква идея.

И преди разочаровано да започнете да ровите из онлайн магазините в отчаян опит да намерите перфектната изненада за любимите хора, ще ви издадем тайна - всичко се крие в датата на раждане. Може и да не вярвате в хороскопите, но има някаква доза истина в описанието на героите на зодиакалните знаци.

Най-добрите подаръци за празниците за Рак, Дева, Телец и компания, в редовете по-долу>>>
 

Овен

Овенът е безстрашен и изразителен. Спрямо главните характеристики, родените в този знак харесват ярки цветове и смели визии. Подаряваме им онова, което ще ги отличи от тълпата. Избираме нещо различно, характерно и дори екстравагантно.
 

Телец

Телците харесват семпли и практични неща. Също така оценяват уюта и комфорта на дома. Подаръците трябва да са изискани и класически. Етерични масла, непреходни дрехи , функционални елементи за дома...
 

Близнаци

Независимо от това какво ще дарим на представителите на този знак, трябва да сме убедени че става дума за нещо модерно, тренди и актуално. Близнакът има бърз и ясен ум, така че най-новите книги или дори модерни игри ще бъдат идеалният подарък за тях.

Рак

Това е уютен и много артистичен знак. Раците са чувствителни, понякога меланхолични и отдават голямо значение на домашния комфорт. Намираме нещо, което ще украси техния дом или ще помогне да се чувстват още по-уютно в зона на комфорт, която със сигурност трябва да е луксозна.
 

Лъв

Лъвовете са много ярки - те се открояват от тълпата и понякога дори изглеждат крещящо. Представители на този знак обичат дрехите и интериора с необичаен и смел дизайн.
 

Дева

Девите не харесват промяна, а околната среда и състоянието им са важни за тях. Изделията от естествени материали ще помогнат да се чувстват още по-добре, а отгоре на всичко еко подхода е много модерен. 

Везни

Везни са управлявани от планетата Венера - те са много нежни, уважаващи изкуството и красотата. Голям подарък за представители на този знак ще бъдат декоративни свещи, книги, красиви интериорни предмети или нещо розово и сладко.
 

Скорпион

Скорпионът е най-мистериозният знак. Много от тях са пристрастени към езотериката и мистиката, и предпочитат тъмните нюанси. Подаръкът за тях трябва да бъде обгърнат в буквалния смисъл на магията – строги метални декорации, книги за астрология или интериорни елементи в черен цвят.
 

Стрелец

Казват, че Стрелецът често пътува, записва се във всички видове курсове и непрекъснато се занимава със самостоятелно развитие. Даряваме им нещо, което ще предизвика нови интереси или пък сигурен вариант - самолетни билети до страна, в която не са били.
 

Козирог

Козирозите винаги знаят какво да направят и са особено стриктни. Харесват снобарски и практични неща, които ще им бъдат полезни на първо място. Като правило, те ценят парите и знаят как да печелят. Избираме изискан подарък с голяма стойност, който говори сам за себе си.
 

Водолей

Водолеите обичат да общуват и да са в компанията на приятели, но също така са склонни да навлизат в хуманитарни науки. Те ще оценят подаръци със смисъл, качествени книги, приспособления или ненатрапчиви модни елементи.
 

Риби

Рибите са основните жители на дълбините на морето, неизследени, мистични и трептящи. Избираме подарък, който е ярък или блести. Те ще оценят смелия избор.

More Astro