Гуруто на алтернативната медицина Норбеков гост в "Нощни птици"

Световноизвестният духовен наставник Мирзакарим Норбеков гостува във вечерното токшоу на БНТ „Нощни птици“ този петък...

Узбекският писател, философ и застъпник на алтернативната медицина ще разкрие пред водещата Искра Ангелова тайните на мирозданието и шансовете, които пропускаме по пътя на самоусъвършенстването си, заради онази молекула решителност, която често не си даваме сметка, че притежаваме.

Като изключителна личност, оставила ярка следа не само в полето на духовните търсения, а и патентовала” рецепта за материализирането на мечтите, Норбеков жъне не само огромна популярност, но и понася сурови критики. Жизненият му и творчески път минава между полюсите на величаенето му като дълбок познавач на човешката психика, гуру и лечител и низвергването му до шарлатанин.

Норбеков не е лесен за разбиране – но покрай скандалната слава на маг, забравяме, че той всъщност е психолог, и изнася лекции по целия свят. Визитката му е още на учен-изследовател, доктор по психология и педагогика, автор на патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор с черен колан по карате. Сам казва, че е суфи и дервиш – пътешественик. Автор е на бестселъри, които стават пътеводители в духовните дебри на съвременния свят.

Този петък “Нощни птици” ще ви предостави уникалната възможност да се докоснете не само до учения, но и до човека Норбеков. С неизменното си чувство за хумор и самоирония, той с радост ще даде отговор и на най-неочакваните въпроси, ще слезе за кратко от преподавателската катедра и ще ви даде простички съвети за това как да намерите щастието. Или как да станете милионер, ако го разбирате по този начин. Да не забравяме, че гостът е президент на клуба на милионерите в Русия и е създал 242-ма милионери и трима милиардери.

Сред гостите в студиото ще е поетесата Златина Тодорова, открила Норбеков по време на безпощаден поход в планината, както и младо семейство, което ще ни разкаже за споходилите го чудеса. Гледайте “Нощни птици”, за да разберете какво свързва Норбеков с Майкъл Джексън и коя е любимата песен на академика. Тя ще прозвучи в изпълнение на звездния бенд на предаването: Мишо Шишков, Владо Михайлов, Вяра Пантелеева, Петко Славов и Румен Бояджиев-син.

Или както казва самият Норбеков: "Каквото и да сте си пожелали, драги зрители, то отдавна е във вашите ръце".

Гледайте “Нощни птици" всеки петък от 22:00 часа по БНТ1!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.