Гуруто на алтернативната медицина Норбеков гост в "Нощни птици"

Световноизвестният духовен наставник Мирзакарим Норбеков гостува във вечерното токшоу на БНТ „Нощни птици“ този петък...

Узбекският писател, философ и застъпник на алтернативната медицина ще разкрие пред водещата Искра Ангелова тайните на мирозданието и шансовете, които пропускаме по пътя на самоусъвършенстването си, заради онази молекула решителност, която често не си даваме сметка, че притежаваме.

Като изключителна личност, оставила ярка следа не само в полето на духовните търсения, а и патентовала” рецепта за материализирането на мечтите, Норбеков жъне не само огромна популярност, но и понася сурови критики. Жизненият му и творчески път минава между полюсите на величаенето му като дълбок познавач на човешката психика, гуру и лечител и низвергването му до шарлатанин.

Норбеков не е лесен за разбиране – но покрай скандалната слава на маг, забравяме, че той всъщност е психолог, и изнася лекции по целия свят. Визитката му е още на учен-изследовател, доктор по психология и педагогика, автор на патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор с черен колан по карате. Сам казва, че е суфи и дервиш – пътешественик.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.