Следва

Sephora

We love: Кралските коледни картички

just on time...

Celebrities преди 5 години

Всяка година по това време, като истинска семейна кралска традиция. От Двореца пуснаха коледните картички на принц Уилям и Катрин и принц Хари и Меган.

Разбира се, херцозите на Кеймбридж позират с трите си деца на кадър, заснет от Мат Портъс в Анмър Хол. На снимката Уилям, Катрин, Джордж, Шарлот и малкият Луи удобно са се настанили из природата, облечени в лежерни аутфити и с широки усмивки.


От своят страна, пък, херцозите на Съсекс са избрали фотография от сватбата им да украси първата им коледна картичка като семейство. Кадърът е дело на Крис Алертън и показва прегърнатите принц Хари и Меган, които се наслаждават на грандиозните фойерверки след сватбата си на 19-ти май.


More from View Sofia

Най-специалната рокля и обеците на Лейди Ди: съвършената Кейт Мидълтън в Уестминстър

Celebrities преди 2 години

Изумителна е херцогиня Катрин, за пореден път, в своя вече напълно оформен личен стил, комбинация от малко носталгия, от повечко емоция и безпрекословен лукс, постигнат от най-доброто като материя, като кройка, като внушение.   

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 7 месеца

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

More Celebrities