Следва

Доброволци от Кока-Кола почистиха разделно тонове отпадъци като част от инициативата „Моят зелен град”

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Celebrities преди 7 месеца

На събитието, разбира се, присъства и основателят на събитието принц Хари, заедно със съпругата си Меган Маркъл.

Херцогинята на Съсекс дойде на закриващата церемония на 16-ти септември в елегантна зелена рокля с бюстие на Cult Gaia и бежови обувки Aquazzura. Заедно с останалите зрители тя наблюдава от трибуните изпълненията на гост-музикантите - Рита Ора и Сам Райдър. Принц Хари също излезе на сцената, за да изнесе реч пред участници и публика: "Вие отворихте сърцата на хората чрез вашите уязвимост, устойчивост и невероятни способности. Вие ни показахте, че радостта може да дойде от борбата", обърна се той към състезателите. Изказване направи и германският президент Франк-Валтер Щайнмайер, който наблегна на подкрепата на тези, които в момента страдат от военни действия.


Рита Ора


Сам Райдър

Меган Маркъл се появи публично няколко пъти по време на Invictus Games. Мнозина отбелязаха, че е отслабнала много, а някои потребители веднага изказаха становище, че от това херцогинята изглежда състарена. Други оплюха без жалост иначе чдесните чехли на Saint Laurent, предпочетени от мисис М., просто защото ги инамериха за неподходящии за повода.   

Съдейки по поведението на Маркъл, тя бе истински впечатлена от състезанието. На последния волейболен мач между отборите на Полша и Колумбия херцогинята изглеждаше толкова развълнувана, че дори се разплака по време на церемонията по награждаването.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс забеляза друга интересна подробност от поведението на семейство Съсекс на въпросното събитие. Меган, според Джеймс, извънредно често се опитва да привлече вниманието на принц Хари към себе си. Тя постига това, като непрекъснато държи ръката на принца в своята и го гледа право в очите. Това е особено забележимо, когато двойката разговаря, а Меган се опитва с жестове да гарантира, че Хари я слуша внимателно, без да се разсейва. Освен това, когато Меган и Хари минават покрай участниците в игрите, принцът пожелава да ги поздрави, но херцогинята го държи здраво за ръката, така че част от вниманието му продължава да се фокусира върху нея (вижте още: Развод на върха? Меган, Хари и добре подхранените слухове).

 

Междувременно, на 15 септември, Меган отпразнува заедно със съпруга си 39-ият му рожден ден в немския ресторант Im Goldened Kessel (вижте още: ЧРД, Меган Маркъл, с 42 много малко известни факти от бурния й живот).

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.