Следва

Celebrate BEAUTY

Годишен ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ОВЕН 21.03 – 20.04

Astro преди 5 години

Ако сте родени под знака на Овен, през 2019-та някои от най-важните и значими от предстоящите ви събития ще са свързани с майчиния образ или роднини по тази линия. Жените във вашия личен, семеен и професионален живот и в частност действията и решенията им до голяма степен ще определят вашето бъдеще. Бъдете внимателни с кръга от хора, които допускате близо до себе си и именно тези главни женски образи.

Очаква се годината да донесе много неочаквани срещи и запознанства с хора от четирите края на света - ще посетите както отдавна запланувани дестинации, така и места, които съвсем не сте очаквали да видите – или поне не толкова скоро. Планувани или инцидентни, пътуванията със сигурност ще станат виновници за огромна част от преживяванията и емоциите, които предстои да натрупате. Предстои една година, изпълнена с много повече контакти, срещи, поводи, събития и събирания, отколкото през 2018-та.

Дори във финансово отношение ще се радвате на много по-стабилни и добри възможности. Това важи с особена сила за тези от вас, чиято работа е свързана с пътувания, транспорт, комуникации, туризъм, медии и интернет. Неочаквани печалби и допълнителни финансови средства от непредвидими места ще бележат линията и стабилността на материалното ви състояние през всички 365 предстоящи дни.

Предложение за нова работа на друго място (дори и за определен период от време), ако се появи такова, в никакъв случай не трябва да се отхвърля без първо сериозно да се обмисли ползата, която бихте имали, а и преди да се замислите дали не се нуждаете отчаяно от подобна промяна.

Друг акцент от предстоящата година е, че ще се наложи да помислите по-сериозно върху важни действия, свързани с вашия собствен или бащиния дом. Предстои моментът на узряване, в който вече ще имате ясното съзнание, че трябва да вземате важни решения, да правите промени или поправки, да легализирате някои неща чрез различни институции и всичко останало, което може да бъде строго индивидуално за всеки представител на зодията.

Брачните ви отношения до голяма степен ще зависят от събития, свързани с деца, независимо от контекста на връзката. Тези от неомъжените представители на зодиакалния знак пък, които планират да се женят, ще изпитат различни притеснения около собственото си семейство и създаването на ново с избраника си. Това в никакъв случай не значи, че ще се разколебаят, а просто, че ще има да изтече доста вода от момента на вземане на решение за брак, до този на реалното му сключване, в което действително няма нищо лошо.

На професионално ниво много от вас ще претърпят промяна в работата или самото работно място като за всеки от представителите на зодията тази промяна ще се изрази по различен начин – в някои случаи, разбира се, може да донесе тъга, нежелание, напрежение или страх, но всъщност след определен период от време ще преминете на нов етап - далеч по-успешен за личностното и кариерното развитие.

2019-та, въпреки някои трудности и усложнения, ще бъде от полза за създаването на семейства и за сключване на брак. Като браковете, сключени тази година, имат потенциала да продължат дълго време, независимо от проблемите, които ще трябва да преминат като съвсем нормална част от брачния живот.

Добре е да внимавате с паричните инвестиции и с прекомерните харчове за неща, от които някой ви обещава бързи и големи печалби. Проблеми и гъсто напрежение вероятно ще възникнат при разглеждането на случаи по унаследяване; включващи пари; продажба на имоти и др. И все пак и през това трябва да се мине в името на по-доброто настояще и бъдеще.

Няма да можете да разчитате безпрекословно на финансовата подкрепа на роднини по ред разичли причини, но предупреждението идва от гледа точка на това да не се уповавате на тази подкрепа и в един момент да се окажете разочаровани.

Ако планирате закупуването на нов дом, 2019-та предполага обръщането на по-голямо внимание при тези сделки особено когато купувате сграда, която е в процес на изграждане и все още не е завършена. Пазете се от измами и това да бъдете подведени особено ако това предстои да бъде ваше първо самостоятелно закупено жилище.

Проблемите на чисто битово ниво от предстоящата година ще имат способността често да ви изкарват извън нерви поради невъзможността си да бъдат решени бързо.

Задаващата се година носи със себе си ситуация на по-високи разходи, свързани с дете или друг близък роднина, но тези харчове ще имат ясно определена цел от особена важност. Разходите не са проблем за вас, но все пак ще изискват по-доброто планиране на бюджета.

Ако важните за вас събития през 2019-та (за които по някакъв начин се подготвяте/очаквате или вече сте подготвени) са свързани с жени, то големите изненади в тази връзка ще дойдат по мъжка линия от близкия ви приятелски и роднински кръг. Възможно е да получите покана или предложение, която ще бъде причина за силни позитивни емоции, зареждащи ви не за година напред, а за цели няколко!

More Astro