Следва

Спиращите дъха бюти визии от Pre-fall 2019-та

Наоми се пусна топлес за първата си EVER бюти кампания

beauty collab...

Celebrity beauty преди 5 години

48-годишната Наоми Кембъл беше звездата на модния подиум през 90-те, красавицата обаче очевидно няма никакво намерение да се пенсионира.

Наоми и до днес участва в шоута, снима жестоки сесии, а наскоро стана лице на козметичната компания NARS.


Любопитното всъщност е, че въпреки богатия си професионален опит, Наоми никога не е била основна героиня в бюти рекламни кампании на големите марки.

Дебютът на Кембъл е повече от изкусителен, а първите кадри от Naomi x NARS вече са навсякъде. Лицето на модела в близък план ни оставя без дъх, а топлес снимката й нажежава всичко до червено.


Фотосите са дело на основателят на козметичния лейбъл - Франсоа Нарс, а ние нямаме търпение да видим цялата сесия.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 месец

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.