Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2019

Годишен ХОРОСКОП 2019: РИБИ

РИБИ 20.02 – 20.03

Astro преди 5 години

Ако сте родени под знака на Риби, предстои ви година, в която ще се стремите да реализирате очакванията си, свързани със семейството; ще вложите много енергия в семейните си планове за нов дом или реконструкция на собствения си. Някои от представителите на този зодиакален знак ще създадат ново семейство или ще запомнят 2019-та с друго съдбовно семейно събитие.

Предстоящата година ще ви донесе различни поводи за удовлетворение от финансово естество. Въпреки това, разходи не липсват, особено за тези от вас, които имат син или внук.

Голям брой от дамите ще разчитат на по-добри доходи от страна на своя интимен или брачен партньор, но това в никакъв случай не означава, че не работите или пък че трябва да спрете да работите, а просто имате пълната му финансова опора.

През тази година вземете под внимание всеки нов бизнес или бизнес предложение - не всичко е толкова прекрасно, колкото изглежда първоначално. Не прибързвайте с решения за нова работа, свързана с транспорт, пътуване (преместване на друго населено място) или със средствата за комуникация. В настоящата си работа избягвайте ситуации на безсмислени коментари, интриги и се стремете да докажете собствения си професионализъм, а не да коментирате грешките на другите.

През предстоящите дванадесет месеца ще се радвате на събития от различно естество, свързани с роднини (предимно мъже). Здравето на баща или роднина на баща ще бъде сериозно притеснение, но не е нещо, с което не можете да се справите и да преживеете, имайки подкрепата на най-близките си.

Любовният ви живот търпи своите възходи и падения. Особено важни се явяват събития, които са от романтичен интерес за дамите над 35-годишна възраст - новите запознанства ще бъдат оценявани набързо и без да хвърляте много размисли, докато не се появи един много специален за вас човек. В кой период на годината - предстои да разберем…

Предстои да се проведе специално събитие, свързано с бъдещето на жена от семейството ви, родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Членовете на семейството на определени представители на зодията ще бъдат облагодетелствани по различни начини чрез своите съпрузи или техни близки. Това основно ще се отнася до собствеността или финансовите ресурси.

2019-та ще бъде сложна от гледна точка на външните ви отношения или пътувания в чужбина. Възможни са проблеми или конфликти с хора извън граница. Годината обаче носи късмет и нов шанс, именно чрез хора, живеещи в чужбина или чрез работа, в чужбина. Противоречиво предположение досущ като самия живот. Развоят на събитията зависи от ред външни фактори, които са строго индивидуални за всеки представител на зодията – затова и определена ситуация може да се развие по два коренно различни начина. Каквото и да се случи, ако сте мобилизирани и амбицирани, можете да се справите и да извлечете най-доброто от положението си.

Предстои да промените обществените или политическите си възгледи, предпочитания или дейности. Ще се появи нещо ново, което ще ви впечатли много повече, или ще участвате ентусиазирано в нови събития (особено с благотворителна или миролюбива цел).

Стресова ситуация с близка приятелка ще бъде причина за напрегнати моменти и емоционални преживявания.

Някои от основните изненади на 2019-та ще бъдат свързани с неочаквано пътуване, посещение в дома ви, преместване на място или пребиваване на друго място за определен период от време.

През 2019-та господата на възраст под 35 години ще преживеят важни събития, свързани с образованието, финансовата стабилизация, по-добре платената работа или престижна кариера.

More Astro