Epic Drama! ПРОГРАМНИ АКЦЕНТИ янyapи 2019

Epic Drama! ПРОГРАМНИ АКЦЕНТИ янyapи 2019

Джеймстаун, Светлинни полета и Госпожа Уилсън по Epic Drama през януари.

Разнообразие от драматични поджанрове ще предложат премиерите пoEPIC DRAMA през януари. Любимият вече и на българската публика детектив ЕНДЕВЪР Морз се завръща с нов сезон от 11 януари, сагата в три сезона „ДЖЕЙМСТАУН“ дебютира на 20 януари, а „СВЕТЛИННИ ПОЛЕТА“ ще радва почитателите на мистериите от 21 януари. „ГОСПОЖА УИЛСЪН“ - с актрисата Рут Уилсън от сериала„Аферата“ и Йън Глен от Game of Thrones в главните роли - е минисериал бижу, който ще бъде излъчен в три поредни нощи от 22:00 часа с премиера на 28 януари.

Госпожа Уилсън
Жанр: Престъпления и мистерии

Започва на 28 януари, в 22:00 ч.
Година: 2018
Сезон 1: 3 x 60 мин.
Режисьор: Алисън Уилсън, Анна Симън, Тим Крук
В ролите: Рут Уилсън, Иън Глен, Ото Фарант, Фиона Шоу, Кийли Хоус, Калъм Линч, Анупам Кхер1963 г.:  Алисън Уилсън се завръща у дома и открива съпруга си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро след това и твърди, че е "истинската жена" на Алек.
Алисън се заема да открие кой всъщност е бил съпругът ѝ, но от тяхната връзка по време на войната, докато е работил за тайните служби, до мистериозен период в Индия, Алек явно е пазел ревниво своите тайни.
Алисън иска да знае истината и прави открития, които заплашват да разбият на парчета подредения ѝ свят.

Джеймстаун

Жанр: Политика и власт

Започва на 20 януари, в 22:00 ч.
Година: 2017
Сезон 1: 8 x 60 мин.
Режисьор: Бил Галахър
В ролите: Наоми Батрик, Найъм Уалш, Софи Рундл, Макс Бисли, Клеър Кокс, Патси Феран, Джейсън Флеминг, Дийн Ленъкс Кели, Стюарт Мартин, Люк Роскел, Бен Стар, Мат СтокоВирджиния, 1619 г.
Британската колония Джеймстаун се намира сякаш на края на света. В продължение на 12 години тя е заселена само от мъже, но статуквото се променя, когато първите жени - сред които Алис, Верити и Джослин, акостират в зашеметяващата пустош.
Пълният с обрати сюжет проследява живота на новите пришълки, които правят светкавично впечатление и се озовават в нов свят на любов, желания, власт и оцеляване.
Любовни триъгълници, разгорещени вражди и свирепа конкуренция създават конфликти за обитателите, обединени от категоричното си желание да оцелеят и преуспеят в новия си живот.

Светлинни полета

Жанр: Фентъзи

Започва в понеделник, 21 януари, в 23:00

Година: 2013
Сезон 1: 5 x 60 мин.
Режисьор: Саймън Тарел
В ролите: Дакота Блу Ричардс, Майкъл Бърн, Лейла де Меза, Антония Кларк, Луси Коху, Дани Уеб, Софи Томпсън, Крис Маршъл, Сам Хазелдин1944 г.:
Евакуирана девойка се присъединява към семейство Фелуд в тяхната ферма, за да подпомогне военните усилия.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.