Следва

Pre-Fall 2019: Rochas

Fall 2019 Menswear: Emporio Armani

От Милано до Алпите, с визия Emporio Armani...

 

Runway преди 5 години

Колекцията на характерната със силна доза елегантност линия Emporio Armani на Armani, предлага изискани визии за града и планината. Новото предложение е изградено на базата на мултифункционалното облекло.

Дизайнерът, Джорджо Армани, създава колекция от няколко секции, които трудно бихме могли да разделим категорично, заради плавното и майсторско преминаване от една в друга. Началото е ориентирано към ежедневните визии, предимно изградени върху класическа основа, след което преминават към по-формалния прочит. Към края, новото Fall 2019 Menswear на линията Emporio Armani, представя изцяло спортни, снежни с елегантен завършек, визии от подлинията EA7, като финалът е резервиран за елегантни и вечерни, с деликатна мистичност ансамбли.

Анализирайки глобално, цялото е сътворено от перфектен тейлъринг, изискани силуети, строга линия и елегантна форма, обогатени със спортен завършек. Разглеждайки представеното, както за мъжете, така и за дамите, визиите са изработени от висококачествени тъкани, а силно внимание привличат скулптурираните до перфектност предложения от изкуствен, имитиращ натурален, косъм. Сходно на поведението, аксесоарите са решени в същата стилистика, адекватни за града и планината.

Цветово, Джорджо аранжира колекцията си в гамата на дълбоките сиви, сини и черни нюанси, допълнени от неутрални бежови и бели тонове, акцентирани с повръхности в драматично червено. Освен играта с емблематичните за дизайнера райета, колекцията се отличава със силен, сребърен блясък от кадифените тъкани, както и няколко ансамбли с ириденсцентни оттенъци.

Елегантно-спортната колекция на Emporio Armani, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni

Runway преди 1 ден

Франческо Рисо изпитва необходимостта да направи исторически скок към произхода на човека. На Седмицата на модата в Милано в хартиената пещера Marni дефилира мъжката и женската колекции Есен/Зима 2024/25. Специални гости на шоуто бяха Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори.   

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: надеждата, от която се нуждаем, се казва Prada

Runway преди 3 дни

Дуализмът е дума (и действие), която може да опише не само днешната колекция, но и цялото съвместно творчество на Миуча Прада и Раф Симънс (вижте още: Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024).