Следва

Buzz + Jordan + :PM club = незабравимо парти!

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Стефан А. Щерев

Ммм...

Video преди 5 години

Мислим си, че знаем всичко, но "Аз знам, че нищо не знам!"  е констатация на Сократ, с която напълно сме си паснали във времето.Ами, да, не знаем всичко, то не е и нужно, с леки изключения, като например случаите на много ХУБАВИ мъже, за които ИСКАМЕ цялата налична информация. Сега!

Нова рубрика, "стар" мъж /С.Щ. е на божествените 44, изглежда на 43, и те много му отиват, но ние и на 304 го взимаме на минутата/ плюс три неща, които никога не сме знаели за него и един Huawei Mate 20 Pro, за да знаем, виждаме и улавяме повече. 

Стефан А. Щерев, с перчема, огъня в погледа, медала за храброст, окачен собственоръчно отляво на жилетката и трите ТАЙНИ, за които не знаехме... Следва! 

Да не забравяме, че сред тайните страсти на С.Щ. е списването и попълването с нови... уши на куриозния му блог, в който със сигурност трябва да надникнете, преди да видим и останалите в новата ни рубрика Тайната градина>>>Стефан А. Щерев,  you are sexy and we know it, а трите, които не знаехме, а толкова ни харесва да знаем за теб, СА:Уловихме харизматичния Стефан в кадрите по-горе,  благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който освен изкуственият интелект (ИИ) си има и тройната основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотографията Leica. И е истинско бижу за мобилна фотография!

More from View Sofia

Провокацията Риана: за децата, мъжа и страховете

Celebrities преди 1 месец

Риана е на корицата на новия брой на списание Interview - сърдита монахиня с много начервени устни и много насинени клепачи - провокация на макс, придружена от интервю на звездата с бившия й стилист Мел Отенберг. Певицата говори за отглеждането на деца, отношенията с A$AP Rocky и плановете за пластични операции.  

Говори ми за ЛЮБОВ, Радо Илиев, на "Екшън" режисьорът

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще Я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще ѝ разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More Video