Цели пет дни с Шон Пен!

Шон Пен х5...

Последният филм от панорамата с лошото момче на Холивуд открива Месеца на Оскарите по филмовия канал на bTV Media Group.

Наричат го лошо момче и скандален, но въпреки това той е един от актьорите за пример в Холивуд – носител на „Оскар“ и с общо пет номинации за престижната статуетка, има още стотина номинации и още толкова награди, подкрепя редица социални каузи.


Mystic River

С „Реката на тайните“ (Mystic River), филмът, който му носи първия Оскар, започва и Месеца на Оскарите по bTV Cinema. Преди това обаче, в четири поредни вечери от 21:00 ч., зрителите ще имат възможността да се насладят на някои от най-добрите ленти с участието на Шон Пен.


The Tree of Life

На 30 януари в „Дървото на живота“ (The Tree of Life), режисьорът Терънс Малик кани новата надежда на Холивуд – Хънтър Макракън, заедно с безспорната звезда Брад Пит. Историята е за семейство от Запада с трима синове, на фокус е животът на най-големия – Джак (Шон Пен).


21 Grams

В „21 грама“ (21 Grams), в четвъртък, актьорската компания на Шон Пен е не по-малко звездна – Наоми Уотс, Дани Хюстън, Еди Марсан, Бенисио Дел Торо, Шарлът Гейнсбърг.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.