Следва

Да или Не: Безжични слушалки за $995. Нищо, че са Louis Vuitton...

Party spirit and fun от края на 70-те в колекцията на Azzaro

Couture Spring 2019: Azzaro

Runway преди 5 години

Френската къща за висша мода е открита през късните 70 години, и именно те сега вдъхновяват дизайнера Максим Симоенс за новата Couture Spring 2019 колекция. По-прецизно, креативният намира муза в създаването на Studio 54, с цел, интерпретиране на колекция с парти дух от диско ерата.

Разглеждайки диско поведението, царувало през 70-те и началото на 80-те, Максим обръща внимание на Грейс Джоунс, Бианка Джагър и Шер, създавайки силуети изградени на базата на флуидни дълги рокли, прилеп ръкави, bell-bottom панталони, сензуални пижама ансамбли. Диско визиите, характерно, са обточени с множество камъни, кристали, пайети, брокат, както и пера, ресни и безброй бижута, решени в безобразие от безкрайно много цветове.

Когато идва реч за френски шик, креативният изгражда визии от перфектен тейлъринг, къси силуети, изискана, конструктивна линия и скъпарско излъчване. Френската част, изработена от финни скулптурални материи, е завършена с деликатна детайлировка от ненатрапчив, камънен блясък, небрежни шалчета и акцентиращи панделки, описани в гамата на дълбоките мистични тонове.

Диско, парти колекцията на Azzaro, в галерията горе>>>

More Runway

Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025

Runway преди 3 дни

Може да изглежда като репетиция за Олимпиадата през 2024 г., която е на път да започне във Франция, но това беше мъжкото шоу на Louis Vuitton Le Monde est à Vous (Светът е твой), водено от (изявено) Фарел Уилямс, придружен от симфоничен оркестър и хор, соул певците Tems и DJ Waffles.  

Dior Resort 2025

Runway преди 2 седмици

За новата колекция на Dior Мария Грация Кюри избра за отправна точка Шотландия, главната жена (дизайнерът последователно се ръководи от дневния ред на жените) е кралица Мери, точното място - пътеките и стълбите на градините на замъка Дръмънд, „най-добрите терасирани градини в света“, както признават експертите.